The best day!

Åh, åh, åh - vilken underbart bra dag vi haft idag & med bra menar jag så där... jaaa, men tänkt typ Björn Daehlie bra dag. Alltså, en sån där dag som man tänkt kommer bli bra - men så blir den ÄNNU bättre. Typ, "Jeg tok en litt trening runde i skoga & vant jag denne OL medaljen"... Är så glad att jag nästan spricker ut ur mina Calvin Klein!

Morgonen ägnades åt hemligheter, sen landade vi mitt i kommersen på menonitmarknaden i St Jacobs. Köpte upp oss på långkokad lönnsirap, massa krispiga jona gold äpplen & så klassikern cabbage rolls tillverkade av menonitfruar i förkläden, hättor & skor med fyrkantiga mässingsspännen.

Sen fortsatte vi med Starbucks-stopp, samt besök på Michaels som är som Panduro gånger en miljon. PYSSELMECKA! Tippar på att cirka 80% av alla dekorationer till vårt bröllop kommer att komma från det stället. Ett storpack oasisblock, ett tårtdekorationsställ & basen till små läderbabyskor fick bland annat följa med oss hem. Sen kom vi till cykeldelen av dagen... Knatade in i affären & förklarade att vi skulle köpta något riktigt billigt & skraltigt så att ingen skulle vilja stjäla min cykel igen. Paul vägrade dock lyssna på mina argument & förklarade att vi skulle köpa något i samma kvalité som min vackra gröna faran. En timme senare lyftes min nya Kona Honky Inc in i bagaget & Paul smällde igen luckan med ett glatt leende. & jag måste erkänna - är redan så kär i mitt nya fortskaffningsmedel!

Inte racingbil grön, men gun metal grey - känner mig coolast i kvarteret! Vilket i & för sig inte är så svårt... men det spelar ingen roll, känslan av att man äger gatan är ändå svårslagen!

Kommentarer
Postat av: ma

Vilken toppenhoj!

2012-05-06 @ 18:29:58
Postat av: Ida

Ja, & nu kommer jag inte att släppa den ur sikte för en sekund!

2012-05-06 @ 19:16:31
Postat av: ma

Ja, det förstår jag, men ha lite koll på dig också om du skall in i Torontotrafiken! Kram

2012-05-06 @ 20:15:26
Postat av: Ida

Jag har hjälm & cyklar väldigt försiktigt. Dessutom cyklar jag oftast tillsammans med Paul, så han leder när jag blir lite nervös - känns bättre så eftersom han är större & syns bättre.

2012-05-07 @ 15:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0