Kanelbulledoft & fotofusk...

Jag behövde fota omslagsbilden till fikadelen på kokboken & till det behövde jag kanelbullar. Eller behövde & behövde, jag ville ha. Anyway, ni som följt bloggen vet att jag inte kan baka bullar här i Canada. Deras onda torrjäst är stöttesten nummer ett & även när jag använde Kronjästs torrjäst så går det åt helsike pga att det kanadensiska mjölet innehåller murbruk. Så Paul & jag körde över hela Toronto till Beaches Bakeshop som drivs av en annan SWEA & där kittade vi upp oss på tre äkta kanelbullar (dvs inte IKEAs skit). Jag överdriver inte om jag säger att Paul betedde sig som ett barn i en godisaffär när han fick syn på Annas hallon & dulce de leche grottor. Själv njöt jag i fulla drag av kanelbulledoften. Åh så mycket barndom!
Hihi... måste bara avslöja ett litet fotofusk här... Se kaffet i koppen... vi hade inte tid att koka något, så det är IKEAs julmust. På bild funkar det rätt bra som kaffesubstitut tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Jo

Haha, roligt substitut. Ser väldigt bra ut dock =)

Svar: Måste erkänna att jag fuskat lite här & var i kokboken... men så länge det inte syns så tycker jag att det är helt ok! :)
Ida

2012-10-21 @ 19:27:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0