Nej så fint!

På SWEAs julmarknad sprang jag ihop med en liten svensk farbror som jag stött på ett par gånger genom åren - ni vet, hälsat på där men inte så mycket mer. Av någon anledning kom vi att börja prata om julplaner & jag berättade att jag skulle hem till Sverige & Älvsbyn en vända. Farbrorn blev helt stel, "Ursäkta, vad sa du nu?" frågade han. Jag upprepade det hela & helt plötsligt uppdagar det sig att sagda farbror har hela sin släkt i Älvsbyn. Mycket liten värld! Han drar ett par namn & totalt o-Idigt lägger jag dem på minnet & lyckades återberätta det hela för farmor igår. Det visar sig att den här farbrorn är brorson åt farmors bästa vännina som är 94 år gammal. Så idag ringer farmor upp, tanten börjar gråta för att hon förevigt trott att kontakten varit förlorad & vi knatar över på lite svartvinbärssaft & visar ett kort som jag lyckats googla fram. OJ så glad hon var - det kändes så himla fint! Nu ska vi tillbaka på måndag för att hämta ett brev som hon vill att vi ska ta med oss åt honom, så roligt att få göra en så gammal människa så otroligt glad!

Kommentarer
Postat av: Alex

oh jag älskar såna historier! så himla härligt

Svar: Men eller hur! Det värmer verkligen i hjärtat, jag blir fortfarande alldeles varm i själen när jag tänker på hur glad hon var när vi kom över. Det bara glittrade i ögonen på henne!
Ida

2013-12-08 @ 00:03:35
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Camilla

Men åh! Vilken historia och vilken julklapp hon fick! <3

Svar: Det värmde verkligen i hjärtat! Vi ska tillbaka dit imorgon & hämta hennes julkort så att vi kan ge det till hennes brorson när vi ser honom på annandagen. Ska bli så roligt att se hans min också & farmor längtar redan efter att få komma tillbaka så att hon kan berätta för sin vän hur det var när vi träffade honom! :)
Ida

2013-12-08 @ 00:21:15
Postat av: Jo

Världen är verkligen inte så stor när allt kommer omkring =)

Svar: Nej i bland är den verkligen så liten - men den här gången kändes det lite extra speciellt eftersom hon är så himla gammal!
Ida

2013-12-08 @ 11:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0