Today's present & what it was used for...

Hade handledarmöte inplanerat idag, så de senaste dagarna har typ enbart ägnats åt att tåta med statistik... kul, kul... I vilket fall, det hela gick bra & Paul kom & hämtade upp mig efteråt & så körde vi raka vägen till världens bästa lilla affär där man kan köpa på sig pennor i regnbågens alla färger. Fick en näve full & typ gladstudsade in i huset & satte igång med projekt DAHLIA. Har nämligen fått lite dille på just den här blomman - tror att det är vårlängtan som satt in. Så här blev det färdiga resultatet:
Lite knåp i Photoshop & Illustrator & vi har numera en informell bröllopsinbjudan som jag tycker så mycket mer om än det första utkastet!
Alltså... jag börjar redan NU känna lite bröllopsabstinens... vad ska jag göra med mitt liv när jag inte längre har världens bästa ursäkt att knåpa med allehanda pysselprojekt?!

Kommentarer
Postat av: Jo

Ska det inte stå något om VARFÖR ni ska ha fest, typ "för att fira vårat bröllop"?

Svar: Tydligen är det "Poor form" att skriva ut det på inbjudan när man redan är gifta... jag vet inte.... Kan hända att jag lägger till det sen. Texten är ju inte heller spikad i nuläget, la mest upp den för att få lite feedback på layouten som jag tyckte blev somrig & glad.
Ida

2013-02-22 @ 11:53:10
Postat av: Matilda

Går det inte lägga till "to celebrate our wedding/marriage/whatever" efter fireworks?

Svar: Jo, absolut. Eller ersätta Fireworks med Marriage... Kanske inte så smart att dra ihop ett helt fyrverkeri med alkohol i kroppen. Å andra sidan, vi gör det ju varje nyår... :)
Ida

2013-02-22 @ 16:16:09
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Jo

Ok, konstigt att det är "poor form", varför är det det?

Och inbjudningen i sig är jättefin! Glömde visst säga det =)

KRAM!

Svar: Men gud, vem vet - det verkar finnas typ en miljard olika etikettregler man "bör" följa. Tror dock att jag slutligen kommer att sätta in det i alla fall, känns som något gästerna kanske vill veta. Så att inte hälften dyker upp & vet medan den inte vet...
& tack! :)

KRAM!
Ida

2013-02-23 @ 21:22:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0