Sportlycka!

Alltså, som exilsvensk i Kanada så känns det något helt sjukt skönt att Tre Kronor slog canuckerna! För jag vet ju hur det blir annars. Varenda jäkla kotte som lyckas komma ihåg att jag är svensk kommer att haka upp mungiporna bakom öronen & bara "Men ni kämpade ju fint... hehe...". & så står man där & knyter nävarna i fickorna & vill ge igen - säga någon dräpande om deras brist på kultur & historia, men så vet man att det inte spelar någon roll för här är det svett & blod & skäggiga män i plastrustningar som räknas. Inte det faktum att man har anor & traditioner... Så man tiger i god Svensk anda samtidigt som man inombords tänker "vänta ni bara" & så bidar man sin tid & slutligen så händer det. Kanada vinner INTE ett mästerskap & vi placerar oss före dem & jag känner mig fem centimeter längre & alldeles underbart fylld av skadeglädje!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Woho. In their faces!!!

Svar: Moahahaha! Där fick de, "hockey nationen". :)
Ida

2013-05-17 @ 10:12:01
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Målvaktsmamman

Jag har till och med skålat med dig på bloggen - i enredig Moet:) Uj uj uj vilken glädje!!!

Kram Ida

Svar: Ja verkligen - det var så roligt igår, för jag var upptagen & så plötsligt började telefonen blippa & båda mina brudtärnor hade skickat separata sms & bara "VIIII VAAAAANN"! Kram!
Ida

2013-05-17 @ 10:23:52
URL: http://malvaktsmamman.blogg.se/
Postat av: Målvaktsmamman

Man kan säga att det var riktig Bröllopsyra så här månaderna innan:)

Svar: :)
Så, jag vet att jag kan googla, men det känns bättre att fråga dig - vilka möter vi nu & vilka andra lag är kvar i turneringen? Hoppas på att vi klarar oss från en Sverige-Finland match... mamma är ju finska, så det upplägget var alltid lite kämpigt som barn. :)
Ida

2013-05-17 @ 14:17:43
Postat av: Målvaktsmamman

Sorry!! Sverige mot Finland i morgon lördag, 15.00 svensk tid. Vinna eller försvinna....gaaahhha!Schweiz-USA 19.00. Alles, sen är final eller bronsmatch.

Maria

Svar: Neeej... ARGH! Värsta kombon... Fast Sverige-Schweiz hade ju inte heller varit någon höjdare, i alla fall om vi hade förlorat mot dem. Så mycket som jag mobbat Paul för den där gången Canada förlorade mot dem i OS 2006 så hade det varit sjukt jobbigt om vi sedan torskat mot dem vi med.
Ida

2013-05-17 @ 15:00:38
Postat av: Kaffehörnan

Vad underbart varmt de är. Träffade en som skulle va me bonde söker fr, nyfiken på vem ?

2013-05-17 @ 15:08:22
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0