Nej minnet är vagt...

Paul i morse - Minns du vad du väckte mig & berättade mitt i natten?
Moi - Eh... nej?
Paul - Du bara "Vakna! Jag drömde att jag lärde Captain Hook att spela Fur Elise på piano, men så kom jag inte ihåg högerhanden! Så kan vi inte ha det! Så jag önskar mig ett piano & en tiffanylampa med trollsländor i födelsedagspresent".
Moi - Um... nej kan ju inte direkt påstå att jag minns det.
Paul - Så jag frågade om vi kunde prata om det när det inte var mitt i natten & då sa du "MEN BARA MINNS DET" & sen somnade du om.
 
Jahapp... kan alltså konstatera att jag fortfarande pratar i sömnen. Vad jag däremot minns från natten är att jag drömde att jag fick ett brev från svenska polisen där de avslog min ansökan om registerutdrag från kriminalregistret (något jag behöver för min visumansökan). Anledningen de angav var att jag "Inte tillräckligt demonstrerat förmåga att handha hund". Vaknade upp & var helt fly förbannad, vad har liksom hundar med kriminalregistret att göra?! Speciellt arg var jag för att de kuggat mig på den vaga frågan "Toalett", som jag svarat "Ren" på... I drömmen krävde de nämligen att jag skull inkludera dokumentation på att jag plockat upp efter de hundar jag rastat i hela mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Jag har rätt roliga konversationer med ollie mitt i natten ibland. Han vaknade härom natten och bara- jag har det! Vänta! Jag har det! Jag har kommit på det! Jag frågade lite grogggigt vad han hade kommit på och fick veta att det handlade om kakor i ugnen. Härom natten var det regnbågar! Han verkar inte ha mardrömmar i alla fall!

Svar: Åh vad Paul & jag skrattade åt din kommentar nu i morse - det är ju så sött & roligt att han drömmer om kakor & regnbågar! Fattas liksom bara fluffiga katter & kycklingar för att han ska vara Agnes i "Despicable me"!
Ida

2014-04-15 @ 08:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0