Things that makes me happy today...

När vi hjälpte till på Ronald McDonald House i början på sommaren sa en av Pauls kollegor något i den här stilen till mig "Njut nu av att kunna äta vad du vill med gott samvete, det var det enda som jag gillade med att vara gravid!". Um... jag känner ju kanske att jag failar... För jag har lite en känsla av att hon kanske inte direkt menade att jag skulle gå bananas på brysselkål.
Men nu råkar det vara typ det godaste jag vet för stunden, det & fetaost. Fick på riktigt nästan panik i fredags när jag insåg att vi var utan lagom till lunch. Helknasigt. I vilket fall, brysselkålen - otippat gravidcraving kan jag känna. Nu har jag i & för sig gillat det i flera år, men kanske inte riktigt med samma passion som nu. Det är kål liksom, inte något jag någonsin trodde att jag skulle gå igång på - men idag stod jag & glädjeskuttade framför grytan medan den kokade. Jaja... En annan sak som gjorde mig hemskt glad idag, SWEA Torontos nyaste tidning damp ner i brevlådan!
Det här numret har varit något utav en resa... för när vi började spåna om vårnumret sa vår gamla redaktör att hon inte längre ville vara ansvarig, så min vän Christina hoppade modigt på tåget. Sen slutade vår layout-ansvarig & jag bara "Men det fixar jag!" - helt så där utan att ha jobbat med In Design tidigare. Äsch tänkte jag då, det lär jag väl mig! Um... bara det då att jag blev gravid & illamående delux. Inte så där jättekul att försöka lära sig ett nytt layoutprogram från scratch när det liksom är nog av en pers att ens sitta upp i sängen. På något vänster gick det dock, hemskt långsamt får erkännas men det hjälpte väl inte direkt att vi också drabbades av avloppskaoset & det efterföljande flyttdramat. I vilket fall, jag pulade på med ID när jag hade tid & orkade & ju mer jag höll på desto roligare blev det. Så där så att det faktiskt kändes vemodigt när vi väl vinkade av allt material till tryckeriet & nu längtar jag tills dess att vi kan börja med julnumret! Kan ha att göra med att jag fortfarande känner någon slags märklig julpepp, men också för att det börjar klia lite i fingrarna efter att få sätta mig ner med en dator & jobba lite igen. Renoverande i all ära, men det ska bli hemskt trevligt att få arbeta med något kreativt som inte utgör en fysisk utmaning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0