Once upon a Time

Sedan senaste säsongen av Downton tog slut har vi velat runt utan att ha en bra TV-serie att falla tillbaka på. Vi har ju inte riktig TV, utan laddar ner hela säsonger, men det är skönt att ha något att titta på de kvällar då ingen av oss riktigt har ork att hitta på annat. Häromdagen beslutade vi oss för att ge "Once upon a Time" en chans & nu är vi helt fast. Första kvällen såg vi fyra avsnitt på raken & kom inte i säng förrän klockan var ett på natten... Älskar allt som är sagobetonat, så bortsett från att specialeffekterna är lite småkassa är det här helt perfekt. Fram till att Game of Thrones börjar igen, för då sätts allt annat åt sidan! I vilket fall, inser så här efter ett par avsnitt att jag har lite dålig koll på de klassiska sagorna. Sånt som en gång i tiden satt i huvudet är lite luddigt nuförtiden, typ Rumpstiltskin. Um, är ju rätt säker på att han förekom i någon saga när jag var liten - men exakt hur sagan gick, dimmigt. Blir liksom lite småirriterad på mig själv för att minnesbanken inte fungerar, medan Paul påpekar att det är bra eftersom det hela blir mer spännande så. Jag kan ju ge honom en liten poäng, men jag hade bra mycket helllre velat komma ihåg alla berättelser exakt!

Kommentarer
Postat av: Alex

Giorgos fastnade också för once upon a time, men den spåade ur helt efter någon säsong.

Svar: Neeeej! Åh vad deppigt, för så här lång tycker vi att det är sjukt bra. Så där så att vi liksom kastar i oss middagen för att kunna pressa så många avsnitt vi kan innan läggdags. :)
Ida

2014-03-27 @ 21:10:36
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Jag älskar Once upon a time! Tycker inte att den spårat ur. Den har iofs gått lite upp och ner men jag tycker nu att den är upp =) Angående att ha dålig koll på sagorna så brukar jag fuska med Google =)

Svar: Oki, men det är bra att veta - för i fall att vi tycker att det blir lite väl knasigt ett tag så kan vi ju trösta oss med att det blir bättre sen!
Google eller så får vi köpa in lite sagoböcker! :)
Ida

2014-03-28 @ 08:49:40
Postat av: Jo

Ja, så kan man ju också göra =)

2014-03-29 @ 18:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0