Känner mig steget före!

Sedan vi installerade tapetfondväggen i stugans master bedroom har jag drömt om att ha en i vårt "riktiga hus" också, men det kändes inte riktigt aktuellt att dra igång det projektet när vi bodde i något vi bara hyrde. Nu däremot, nu har jag låtit den lilla tanten inom mig drömma om mönstrande fräscha tapeter & spetsgardiner som vajar i sommarvind. Tills Paul beslutade sig för att vara okaraktäristiskt praktisk & bara "Men är tapetfondvägg så smart nu när vi ska få barn?". Min dröm skumpnade ihop & dog lite... allt jag kunde se framför mig var min vackra tapet med små kletiga peanutbutter tassar från golv till midjenivå. Depp. Tills igår! Paul har hummat & haat & mätt vårt middags-/vardagsrum en hiskeligt massa gånger sedan vi köpte de där tapeterna häromdagen & igår kom han till slutsatsen att vi inte hade tillräckligt. Så vi åkte tillbaka till tapetaffären för att se om vi möjligen kunde hitta en eller fyra rullar till & medan Paul bara hittade en extrarulle & väl kände sig lite frustrerad hittade jag min fondtapet!
I vinyl - så nu kan Baby C bara bring it on & jag kommer att skratta & säga "min lilla knasboll, du vinner inte den här omgången i "sabotera hus & inredning" för jag kan SKRUBBA av tapeten!". Extra nöjd är jag för att den fanns i samma utförsäljningslåda som den andra tapeten, så för tre rullar betalade vi typ 120 kronor. Det är så där billigt att jag nästan känner att vi måste kompensera genom att betala överpris för något annat - för att jämna ut den kosmiska balansen lite!

Kommentarer
Postat av: Alex

men vilka härliga klipp ni gör! Och så fina tapeter, kommer bli väldigt fint

Svar: Jag är både nöjd & lite småchockad över dessa klipp! Tapet känns som ett bra inslag här i huset också, det har ju 100 år på nacken så det får vara lite gammeldags!
Ida

2014-09-20 @ 23:47:41
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0