First step in Reno 2015...

Hitintills har vi i princip bara använt ovanvåningen av huset som förvaringsutrymme. Eller ja, i början höll vi ju på & slipade golv & så - men i takt med att magen växte minskade den typen av ansträngningar medan antalet kartonger ökade. Funny how that works... Men så i helgen kände vi att vi var tvugna att åtminstone börja nysta på det rum som ska bli barnkammare. Packade ur & om en massa lådor, körde en vända till vårt förrådsutrymme & så blev det en tur till tippen också. För att friska upp minnet... så här såg det ut när vi flyttade in:
Kylskåpet flyttade ut när flyttgubbarna var här för ett par månader sedan men sen har det stått stilla tills nu. Så här långt har vi inte hunnit göra så värst mycket - jag slet ut kvartsstaven längst ned på golvlisterna & Paul drog ner köksskåpen & de urfula små hyllorna - men det är i alla fall en början!
 Nästa steg blir att få iväg den trötta linoleumrullen till tippen & slita ut köksbänken så att vi kan se hur golvet ser ut. BÄVAR. Hoppas, hoppas, på att det ska vara i nog gott skick för att vi ska kunna klara oss med att slipa om det. Känns inte som världens lättaste projekt om vi de facto måste byta ut hela alltet.
 
Slutligen - måste kommentera färgen på väggen bakom köksskåpen. Deppigaste gråfärgen ever? Jag bara "Wow, it's like concrete bunker grey". Paul "Or 1 shade of Soviet Grey!"

Kommentarer
Postat av: Alex

hittade den här texte i dag på tal om att avleda gråt och jobbiga känslor

http://petrakrantzlindgren.se/2015/02/10/titta-en-rod-bil-om-varfor-vuxna-avleder-barn-och-varfor-barn-ogillar-att-bli-avledda/

Svar: Väldigt bra skrivet & något jag verkligen ska försöka tänka på när Tor blir större. Klart att även små människor ska ha rätt till sina känslor!
Ida

2015-02-20 @ 09:37:57
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Jo

Förstår verkligen inte hur en kan lägga en linoliummatta över det där fina trägolvet, märkligt.

Ang färgen; ser lite ut som färgen på Sparta fast Sparta hade en lätt grön nyans (i visst ljus) =)

Svar: Vi har ju pratat om det här innan, kanadensiska & brittiska ideer om inredning & värme... Inte riktigt någon som alltid känns så där klockrent!
Shit, hade glömt Spartas gråa väggar - men du har helt rätt! Oerhört deppig färgsättning!
Ida

2015-02-20 @ 10:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0