Flash back...

Kroppen är märklig. Helt plötsligt, utan att jag kan säga vad det var som triggade det, får jag chips på hjärnan. Inte vilka chips som helst utan lövtunna med extra salt (som jag själv tillsatt pga saltolism). Från att vara en fungerande individ som dedikerat pressar in information om coccolithophorers blomningscykler så kan jag helt plötsligt bara tänka på chips... Faktum är att jag känner exakt hur de smakar också, vilket är galet konstigt med tanke på att jag inte ätit chips på sisådär 6 år. Det värsta är att jag dessutom får chipsrelaterade minnen. Allra klaraste minnet just nu är alla fredagar man skyndade hem från skolan med glädje i själen eftersom man hade hela helgen framför sig & för att kvällen skulle ägnas åt familjetv-tittande med höjdare så som Disneyklubben & Fångarna på fortet!

Kommentarer
Postat av: brother

Fast mina minnen, relaterade till speciellt fångarna på fortet, hade med OLWs dill och gräslöks chips i en såndär korg med en utvikt servett.

2007-11-03 @ 00:47:56
Postat av: Ida

Hihi! Vad var egentligen grejen med servetten? Varfor kunde vi inte bara ata chipsen ur en vanlig glasskal? Ater ni fortfarande chips pa det sattet forresten?

2007-11-05 @ 19:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0