Tomorrow...

Ibland gör man saker för sig själv som är en direkt belöning men som ändå gör att man känner sig lite duktig, precis som om man skulle ha uträttat något! Just precis den känslan har jag nu - har nämligen äntligen fått ändan ur vagnen & bokat en klipptid hos Toni & Guy! Så imorgon halv tio är tanken att jag ska befinna mig där för att försöka bli lite tjusig! Efter det kommer den stora ångesten att infinna sig - måste nämligen hitta en klänning till vår Semi-formal... Eftersom Rob, som är min date, ska ha på sig hela sin höglandsmundering måste jag ju se till att vara lite fab jag med. Jag tänker vintage, jag tänker fluff, glitter & glamour...vi får se hur det går...med klänningen dvs, jag är ju alltid de där tre sista sakerna! ;)  

Kommentarer
Postat av: anna

svar: ja den är helt underbar :) är lite svag för den vita också.

2008-04-04 @ 23:13:18
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Ida

Rent fornuftigt sett skulle man val ta den vita eftersom vi gar mot sommaren & allt det dar, men jag hade nog som vanligt skippat sens & vett over bord & valt den svarta iaf! ;)

2008-04-04 @ 23:29:18
Postat av: Maja

Åh, jag har aldrig testat lösögonfransar. Törs inte. Läste starlet i min ungdom och där lossnade alltid de där :P

2008-04-05 @ 08:38:19
URL: http://totalblackout.blogg.se
Postat av: Ida

Nope, de lossnar inte! Daremot har jag haft problem med att fa bort dem! Fast det var mitt eget fel, hade missat att man maste ha en speciell remover nar man anvander separata fransar (oftast anvander jag en 'remsa' pa varje oga)... Sa jag fick knata runt pa institutionen en hel dag med hysteriska bambi-fransar! :D

2008-04-05 @ 22:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0