In your face...

Vissa dagar känner man sig inte på topp. Just idag vaknade jag & kände mig som jaaa... Vilket i mångt & mkt berodde på en mkt konstig middag innehållande alldeles för mkt bröd som jag dessvärre åkte på igårkväll. Nu inser ju även jag att jag inte kommer att lägga på mig all vikt igen bara pga en endaste middag, but - känslan är svår att skaka av sig. So, eftersom jag tror på konceptet självpepp åkte mina yttepytte brasseshorts på! För det är ju lite småtrevligt att kunna konstatera att det jag nu kan ha på mig på sin höjd hade kunnat omsluta mitt lår ett par år tillbaka i tiden!


Kommentarer
Postat av: Maja

Förresten, har du nåt bra tips på nån bra bok?

2008-08-04 @ 13:39:52
Postat av: Ida

Hm, har tipsat om dessa förrut men har du inte läst dem så måste du absolut springa iväg & införskaffa Diana Gabbaldons böcker! I annat fall... om du vågar - imorgon är det min födelsedag & det hade varit roligt att göra någon glad så om du vill kan jag skicka dig ma & pa´s adress & så kan du gå dit & kitta på dig lite nya pocket böcker. Det är bara lillebror som är hemma & han kommer troligtvis att vara apbakfull så du behöver inte oroa dig för att behöva föra någon vidare konversation. Förhoppningsvis kvarstår dock så pass många hjärnceller att han kan visa dig var böckerna finns! Kram!

2008-08-04 @ 16:35:36
Postat av: Maja

Meeeen Ida! På din födelsedag är det ju tänkt att andra ska göra dig glad! Finns det inget jag kan göra för dig? Å vet du... det finns en annan vääääääldigt nära mig som också fyller år idag. Ödet? ;)

2008-08-05 @ 08:28:43
Postat av: Sandra

Grattis Ida! Hoppas allt är bra. Tror att jag också ska ta och kolla in de böckerna Diana har skrivt. Tänkte faktiskt fråga dig om tips och nu fick jag ju ett :). Sköt om dig. Kram.

2008-08-05 @ 22:27:21
Postat av: Ida

Maja - Men om jag vet att jag gör någon annan glad så blir ju jag också glad av bara farten! Vad gäller den 5 Augusti - mkt bra dag helt enkelt! :)



Sandra - Tack vännen! Jo allt är bra, var bara lite nere där ett tag pga Magnus. Du vet ju hur det brukar vara när vi fyller år... Absolut - måste läsa! Fast se till att göra det i rätt ordning, i annat fall blir det inte fullt lika lysande underhållande! Kram!

2008-08-06 @ 23:20:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0