Light my fire...

För tillfället känner jag mig inte direkt som den vassaste kniven i lådan. Satt fridfullt & rättade tentor när brandlarmet gick (oerhört, smärtsamt, högt...) - norpade åt mig kappa, väska & handskar & rusade nedför trapporna ut på gården. Där jag inser att min planbok ligger kvar på skrivbordet. Innehållandes; inte bara mitt kanadensiska bankkort utan för dagen även mitt visa-kort (pga biljetterna). Min samlade förmögenhet som jag kunde skramla ihop från fickor & fack där & precis då...$6.07. Det är ju bara att tacka de högre makterna för att det inte brann på riktigt, denna gången heller. Moi är ju helt uppenbart inte kapabel att hanskas med sådanna situationer. 

image296

Kommentarer
Postat av: magnus

haha, Smurto! Talang vid larm = 0. Hur kan du misslyckas återigen, för visst gjorde du ungefär samma sak på det hotellet du bodde på först?
You're funnie!

2008-02-05 @ 20:37:16
Postat av: Ida

Hihihi! I love you tiny skrot! Jo, jag lyckades inte sa bra de forsta veckorna har i Toronto nar jag bodde pa hotell. Forsta gangen glomde jag bade planbok & kreditkortet (tog bara med mig losa kontanter) & andra gangen sa var jag supernojd med mig sjalv tills jag insag att jag aldrig haft en tanke pa att radda med mig mitt pass... :D

2008-02-05 @ 21:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0