Shop for a partner...

Innan ni börjar oroa er för att jag planerar en tripp till Litauen (NO!); moi behöver en klättrarpartner. Sure, det funkar bra att hänga på Rob & Jamie men ska jag bli riktigt bra så behöver jag en egen. Soo, nu har moi dragit igång stora charmoffensiven på TCA, har gjort framsteg men kanske inte riktigt så som jag tänkt mig. När vi var ute i fredags (helt galen kväll) märkte jag nämligen att en av killarna i vårt gäng (Ali) är förtjust i mig. Detta funkar inte av två anledningar:

1) Han är inte min typ, speciellt eftersom jag är typ längre än honom
2) Han har redan en partner

Nu hindrar detta ju inte oss från att umgås eftersom han är hysteriskt rolig (han plockade upp mig utanför resturangen pga mina stövlar [isgata] & sprang runt med mig, skrikandes, på parkeringsplatsen) men jag är ju inte precis närmare att få en partner. Nu är jag inte helt hundra på detta, men igår började jag dessutom misstänka att Alis partner också är förtjust i moi. Detta funkar inte av två anledningar: 

1) Hon är inte min typ
2) Hon har redan en partner

Nu hindrar detta ju inte oss från att umgås eftersom Beth också är hysteriskt rolig, men jag är ju inte precis närmare att få en partner... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0