What to buy...

En sak som suger med att ha killkompisar är att det är så vansinnigt svårt att komma på bra presenter till dem. Kära-bror är ett undantag, men jag blir i princip förtvivlad varje gång som jag tvingas hitta på något åt andra män... Nu fyller Rob år den 11, dvs moi måste komma på något bra. Mest av allt hade han väl behövt ett par nya klättrarskor men det övergår mitt förnuft så det går bort. Klättrarprylar över huvud taget känns som en mindre bra ide, eftersom jag har noll koll på vad han har el vad han kan tänkas sakna. But then, i förrgår så slog det mig - jag ska köpa biljetter till en konsert! Har nu ägnat den senaste timmen åt att googla klassisk musik i Toronto & resultatet är skrämmande uselt... Lyssnar folk här bara på all annan musik än just klassiskt? Jag hade kunnat köpa biljetter till Mahler's 9:e, meeeen... ;) Så nu lutar jag åt Prokofiev's 2:a Piano Konsert. Only problem - moi har noll koll på Prokofiev... (Ma?) Well, det hela äger iaf rum på Roy Thomson Hall = vi måste klä upp oss, vilket jag verkligen vill göra! Finns få saker som muntrar upp mig så mkt som att få ordna till mig så att jag känner mig verkligt vacker, vilket är något jag behöver just nu... 

Kommentarer
Postat av: magnus

är jag lätt att köpa presenter åt? niiice! Men du tänker rätt, inte kommer du på julafton konkandes med trumprylar åt mig om jag inte då lagt en specifik(!) önskan.

Keep Rocking!

2008-02-03 @ 23:41:10
Postat av: Ida

I jamforelse, jaaaa! & precis, har man ett starkt intresse for ngt sa vet man i regel bast sjalv vad man behover. Jag menar, om jag vill ha skor i julklapp sa inte vander jag mig direkt till farmor... :)

Kraam!

2008-02-03 @ 23:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0