Harsh...

Eeeh, jehepp, så har man delat ut sin första egenhändigt komponerade tenta... Jean-Bernard ansåg att mina frågor var likvärdiga hans egna i svårighetsgrad, men en student tittade på mig med besvikna ögon & förklarade att  'that was harsh, your'e harsh...'. Naturligtvis kan detta bero på att hon inte pluggat ordentligt, men samtidigt så känner man sig ju lite 'Hitler'. Aven om jag personligen anser att jag har begåvats med ett trevligare utseende! :)

Now, off! Middag med Viktoria, ska bli så skönt att få sitta ned & prata med henne i lungn & ro!

Kommentarer
Postat av: magnus

får mig att tänka på "Morgan, bor det någonstanns i dig en liten människa?"

Don't settle for a happie-meal, record-deal

2008-02-01 @ 01:47:03
Postat av: Maja

Är det sant? Det kan man verkligen inte tro. Vad duktig du har varit, att verkligen ta tag i det. Det ska du vara stolt över! Men jag förstår att du också har dina hjärnspöken angående det där. Sånt är jobbigt.

2008-02-01 @ 09:02:00
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: magnus

maja för helvette, vem är du?

2008-02-01 @ 19:40:50
Postat av: Ida

Magnus - Oh, HARSH! Jamfora mig med Morgan... & vad galler din nagot plumpt formulerade undran sa har Maja & jag en konversation som pagar utanfor denna bloggen.

Maja - Tack, & jo det ar sant, en gang i tiden vagde jag en bra bit over 80 kg... Ibland ar det som om den tiden aldrig ens existerat, andra dagar ar det bara ett andetag bort.

2008-02-01 @ 20:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0