& I wrote that because...

Det bor ca 5 miljoner människor i & omkring Toronto, så att man råkar träffa på mindre behagliga individer är inte speciellt konstigt, bara olyckligt. Att jag bestämde mig för att publicera föregående inlägg (övervägde att inte göra det eftersom jag inte vill oroa er) beror dels på att det kändes skönt att få skriva av mig & även på att jag har insett att det hela blev så obehagligt som det blev pågrund av att jag inte är tillräckligt hårdhudad. När jag var i Lund innan jul taffsade en okänd kille på mig, vilket resulterade att jag vände mig om & slog till honom. Kanske inte det bästa sättet att sköta det hela på men jag kände mig stark i det läget. Igår lyckades den där mannen ta sig in under min yta, vilket gjorde mig försvarslös på ett helt annat sätt. Eftersom jag de facto fört en vettig, artig, diskussion med honom under ca 5-10 min, gjorde min uppfostran att jag helt enkelt inte kunde be honom att dra åt helvete, skrika & påkalla uppmärksamhet, när saker & ting blev obehagliga. Detta är ngt jag måste arbeta med, jag måste bli bättre på att inte tro ALLA om gott, bli bättre på att sätta ned foten & helt enkelt tvinga mig att plocka fram min inre styrka även i situationer när jag är rädd... Detta mail fick jag av Vik imorse, vilket fick mig att känna mig bättre till mods...   

Hello Little P,

No worries, life has its ups and downs, sometimes the ride is very intense
but keep in mind that without one you cannot appreciate the other.

Hope you are feeling better today. We need to setup a womens self defense course
of which I have the perfect instructor for. This will be scheduled for probably
end of February or beginning of March.

Loving U
V:)

 

Kommentarer
Postat av: Maja

Tack för din kommentar. Det betyder väldigt mycket för mig att folk faktiskt tycker att jag skriver något vettigt. Kram!

2008-01-15 @ 22:01:07
URL: http://missmor.blogg.se
Postat av: Ida

Roligt att jag kunde gora dig pa battre humor!

Sjalvklart ar det roligt om folk tycker att man skriver ngt vettigt, men samtidigt fungerar ju bloggen som en ventil. For mig som sitter & forsoker vara superambitios & torrt vetenskaplig hela dagarna sa ar det skont att fa ha ett litet 'rosa krypin' dar jag kan tillata mig sjalv att vara lite ytlig, flamsig & tramsig! :)

2008-01-15 @ 22:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0