My $800...

Har tvingats inse att det nog inte kommer att bli någon Mexico-resa för moi. Det hade varit helt underbart, men jag vill inte resa själv & ingen av de personer som jag kan tänka mig att åka tillsammans med har möjlighet. Surt, men så ligger det till. Därför har jag börjat fila på andra planer istället. Tankarna har snurrat kring en ny laptop, alternativt en ny digitalkamera, men så igår slog det mig... Något som verkligen hade varit en smart investering, något som kommer att hjälpa mig varje dag & göra livet lite lättare - lasik eye surgery! Frågan är bara om jag törs. Tänk om något går snett & de pajjar min syn totalt? I så fall är min karriär finito... Inte lätt, måste tänka lite till.

Kommentarer
Postat av: Louise S.A

Oj, vad är det för nått? Eller va gör dem asså?

Ha de så bra!
Kram Louise

2008-01-24 @ 16:24:42
URL: http://www.louisesa.blogg.se
Postat av: Ida

Det ar laserkirurgi for ogonen som gor att man far perfekt syn, nagot som jag verkligen hade behovt...

Ha en bra dag du med!

2008-01-24 @ 16:34:00
Postat av: Sandra

F har ju gjort det, snart ett år sedan. Han sa att han skulle betala det dubbla för att det var så bra! Men man måste väl alltid tänka på att det är ögonen, man kan ju inte byta ut de ;) men det är få som får problem efter åt. Kram

2008-01-25 @ 09:34:06
Postat av: Ida

Jasa, han gjorde det? Hade precis tankt maila & fraga! Fixade han bada ogonen samtidigt eller tog han ett i taget? Funderar pa att gora det samsta ogat forst, sa att jag har nagot att falla tillbaka pa om nagot skulle ga snett! Kram!

2008-01-25 @ 17:27:44
Postat av: Sandra

Jo, han gjorde båda ögonen samtidigt, gick väldans snabbt. Han var nog därifrån på en timme el två. Man ska vila en timma efter de har gjort ingreppet så de kan se direkt hur det blev. Själv operationen tog bara någon minut per öga. :) Han hade bra syn direkt efter ingreppet.

2008-01-27 @ 00:10:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0