Very important day!

Hitintills har nationaldagen inte varit sådär vansinnigt fab här på andra sidan atlanten. Faktum är att samtliga personer som jag informerat har skrattat. De anser att vi inte har rätt att ha en nationaldag eftersom vi aldrig har slavat under en annans nations envåldshärskare. Moi påpekade att danskarna utsatte oss for diverse djävulskap under en rätt lång tid & att vi även hemsökts av en rad andra otrevliga fenomen så som...eh Dackefejden? Anycase, Martin, moi & Jaime har beslutat oss för att mötas upp & fira denna viktiga dag på 'the CANADIAN way' dvs, vi ska dricka alldeles för mkt öl. & jo Magnus, man kan visst dricka alldeles för mkt öl!


Självklart klänning på nationaldagen, vad annars (ehum, & så äger jag typ inga andra former av klädesplagg...)?!

Kommentarer
Postat av: mgs

Jag firade nationaldagen genom att stå på scen för första gången på nästan 2,5år. Jag och adam drog ihop ett band och spelade 3 stycken som är sådär småjävligt svåra. Jag satte sista låten samma dag som vi skulle framföra den för första gången.

2008-06-07 @ 15:45:56
Postat av: ma

Var har du hittat denna vidriga varelse - en svensk plåga!

2008-06-07 @ 19:59:06
Postat av: Ida

Bror - Mamma sa det nar jag ringde igar, igar nar du inte var hemma sa att jag kunde prata med dig... & vad galler laten - fun! Vi ar sa lika, ar precis pa samma satt! Sistaminutenmanniska!



Ma - Underbara google, stall bara in sokaren pa bilder. Sag denna bilden for forsta gangen for nagot ar sedan & skrattade sa att jag grat!

2008-06-07 @ 22:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0