Kan det bli fulare?

Jag känner lite att jag håller på att förvandlas till min mamma (alternativt en av alla de där 'Feel good - have a happy day' familjebloggarna) med mitt tjat om trädgården. Men jag måste ändå lite småperverst visa upp en bild på hur bottenlöst ful den är just nu - checka bara! & då har jag ändå krattat den högra delen av bilden & slängt en full säck med bråte! Inledde denna dagen med powerwalk följt av ytterligare en timme i denna misserabla miljö, en timme under vilken jag lärde mig detta:

1) Låter du bli att göra något med din bakgård under ca 10 års tid kommer den att bli en trevlig biotop för väldigt många intressanta små djur, slingrande slemmiga sådanna...
2) Dra inte i vinrankor utan att vara lite försiktig - det gör ont att få en trädgren i huvudet
3) Fallande trädgrenar som inte träffar ansiktet är bra - behöver inte kaka på concealer eftersom blåmärkena göms av hår!

image411

Kommentarer
Postat av: mgs

ser ut som satans bakgård, men med våra gener
så är det dömt att "påta"

2008-05-15 @ 23:17:22
Postat av: Ida

Satans bakgard...um, haller med om den beskrivningen! Forsta gangen jag sag den i hostas stod jag bara & gapade. Hade ju inbillat mig att jag var mer at 'skrapa malarfarg & mala om' hallet, men tydligen har jag en liten tradgardsgnom i mig jag med!

2008-05-16 @ 00:04:07
Postat av: Ma

Det var väl en träffande beskrivning av mgs. Jag skrattade så gott. Jämförbart med ditt "satan på gatan" som blivit lite av ett favorit uttryck för diverse motgångar i livet.
Kramar

2008-05-16 @ 16:40:37
Postat av: Ida

Nej, nej - satan i gatan, inte pa! & jo, anvander det val lite titt som tatt. Inte helt & hallet en riktig svordom men lite kraftigare an jarnspikar! :)

2008-05-16 @ 18:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0