En helt ny värld...

Idag fick jag förövrigt en vänförfrågan på facebook från en kille som jag träffade på Dino8 (nördkonferensen i Montreal). Kenneth råkar dock vara relativt bra på sitt område, & en framtida källa till kunskap som jag ska försöka värna om. Således fick hans förfrågan moi att älga upp till datorsalen & printa ut de artiklar av honom som jag av en ren händelse råkade ladda ned under mitt litteratursök igår. Två artiklar senare är vi nu vänner & för en konversation med varandra - världen är ju lite knasigare än vad den var när jag växte upp... :)

Kommentarer
Postat av: mgs

Så vänta...är du vän med honom eller bara en vän med källa till kunskap?



http://www.jonlajoie.com/events.html



Bläddra till sida 3 tror jag. Där står den generella infon om var, när och en länk till boka biljetter.



Kolla upp Jon Lajoie på youtube men alltså...hans humor bygger på att slänga in helt random shit och vara skittöntigt eller ta något vardagligt, göra det coolt fast det fortfarande är lamt.



http://www.youtube.com/watch?v=jvjDr8KKtsE&feature=channel



Typ den...alltså...jag, adam och ceeh gillar det!



Jaa...hejdå

2008-11-15 @ 02:04:50
Postat av: Jo

Har inte din värld alltid varit knasig =)

Puss!

2008-11-15 @ 14:05:17
Postat av: Ida

Bror - Iiiii, alltså hade jag känt honom bättre så hade vi säkert varit vänner, han verkar ju trevlig & så... Blir du forskare en vacker dag så kommer du att förstå!



Orkar inte köra youtube just nu, men känner lite att vi kör på det eftersom du vill gå. So, du kan väl boka tre biljetter så kan jag hämta ut dem om det är nödvändigt (hoppas på att man kan plocka upp dem i dörren så att jag slipper irra runt i jakt på stället)



Jo - Ehum, jo kanske... eller ja, men du vet vad jag menar!

2008-11-15 @ 21:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0