Min nya drog...

På sista tiden har jag allt oftare kommit på mig själv med att lite förvirrat befinna mig inne på amazons hemsida, sökande efter böcker om lite det ena lite det andra. Eller för att vara helt ärlig, böcker om undervisning, forskning & allt som har med det att göra. Mitt senaste inköp damp ned häromdagen 'Teaching at College and University' & nu har jag precis slängt iväg en beställning efter 'The Unwritten Rules of PhD Research'. Underhållande nog känner jag samma typ av upphetsning som jag gjorde när jag var liten & fick hem den senaste bokklubbstidningen. Ah, så underbart det var de dagar när den fanns i brevlådan & jag kunde knata in i huset, äta mellanmål & lusläsa den fastän jag var till 100% säker på att jag skulle beställa efter den nyaste omgången av Tvillingarna i Sweet Valley. Tja, jag har ju avancerat vidare sedan dess, även om nu mitt senaste hang up när det kommer till litteratur inte direkt kanske tilltalar den breda massan. :)


Kommentarer
Postat av: mgs

Fan! Jag trodde jag hade växt upp nu när jag mest läser biografier...

But I have 500 miles left

2008-11-11 @ 00:22:10
Postat av: Jo

Gud vad jag skulle vilja känna sådan upphetsning bara över mina kursböcker, som egentligen är jätteintressanta. Problemet kommer när det är ett MÅSTE. Jag hatar det. Jag får krypningar i ryggraden bara jag ser en bok som jag måste eller borde läsa... Usch!

2008-11-11 @ 20:13:27
Postat av: Ida

Korn - skratt! Jaa, jag har väl vidareutvecklats närmast till en annan ras! :)



Jo - Men Jo, det är inte ett måste, du har ju valt kurserna & utbildningen heeeelt på egen hand! Tänk på det! ;)

2008-11-11 @ 20:29:13
Postat av: Jo

Jo, jag försöker komma ihåg det. Men min hjärna lyckas alltid få det till ett måste. Ska försöka mer =)

2008-11-12 @ 00:09:13
Postat av: Ida

Men tänk så här då, du har inte så himla mkt tid kvar på universitetet - sedan får du inte ens betalt för att läsa på! Att läsa vid universitetet är faktiskt en lyx, tänk på att här i Kanada så hade du varit tvungen att betala 100000/år bara i undervisningskostnader...

2008-11-12 @ 17:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0