Winter again...

Snön började falla vid femtiden igår & vid halvsjusnåret var allting redan vitt. So, imorse vaknade jag upp till det där speciella ljuset som gör att man bara vet att allt kommer att vara vitt när man tittar ut. Mkt riktigt, Toronto har förvandlats helt över natten & som vanligt får den första riktiga snön folk att göra roliga saker så som att kasta snöbollar på varandra på gatan & sätta på sina hundar kläder. Konceptet snö kändes inte så där jättelockande igår, men nu är det rätt trevligt - allt blir ju så mkt finare när det är täckt med ett snötäcke! Si så där ja, nu har jag kommit till ro med tanken på att det är vinter! Känns så bra att vara kapabel att byta attityd så där i ett kick! :)


Kommentarer
Postat av: Maja

Vilket underbart stämningsfullt kort! Jag sitter här och lyssnar på Mariah Careys julskiva. Jag längtar så innerligt efter jul... förstår inte varför eftersom jag kommer jobba. Men men... jag längtar som ett barn ;)

2008-11-21 @ 10:53:51
Postat av: Ida

Tack! Åh, lyssnar du på 'All I want for Christmas is you'? Jag älskar den låten & kan aldrig sitta stilla när den börjar spelas! Är världens sucker för jul, allt är så fint & underbart men vanligtvis drabbas jag inte av julstämningen förän i December & före det känns det alltid lite jobbigt när det börjar bli kallt. Jobbar du på julafton också? I vilket fall, så länge man längtar är det det viktigaste... tänk så trist livet varit om man aldig gjort det!

2008-11-21 @ 18:00:43
Postat av: Maja

Ja, tänk va trist livet vore utan längtan och hopp. Tror nästan det är meningen med livet... låter konstigt kanske. Men de där glimtarna som... ja, nog med babbel. Jag jobbar julafton också, från 24 till 28 dec. Blir bra med pengar minsann. ;) Men sen är det spanien som gäller en vecka så det kan vara bra! All I want for Christmas är min favorit och har alltid varit, den är så glad och... bäst! :D

2008-11-24 @ 18:06:08
Postat av: Ida

Nej men det tror jag också, så länge det finns liv finns det hopp har helt klart en poäng! Oh Spanien, vad härligt! Hade också velat ha lite sol, börjar bli genomskinlig redan nu... :) Visst är den världens bästa julsång?! Jag kan inte sjunga för fem öre men så fort den börjar spelas så måste jag tralla med! Kommer hem nästa jul så då får vi se till att träffas & dricka glögg till den! Kram!

2008-11-24 @ 18:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0