Det bästa är...

Gillar ju som sagt att opponera - så det är alldeles underbart att jag kan gå i princip direkt från min kurs i 'Hur man håller ett föredrag' till mina elevers klass! So, istället för att sitta & anteckna vad min handledare (deras professor) säger sitter moi som en annan liten ordhitler & noterar not to does. Mkt användbart, & mkt underhållande! Sedan är det väl kanske bäst att hålla mitt anteckningsblock lååångt borta från honom, alternativt börja anteckna på svenska! :) 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Antecknar du på engelska alltså? Eller franska tom, än värre? ;) Är du som Vickan Silvstedt, pratar vartannat ord svenska och amerikanska? Hihi!

2008-10-03 @ 10:28:29
Postat av: Maja

Åh, det där var från mig. :)

2008-10-03 @ 10:29:06
Postat av: Ida

Japp, engelska - blir lättast så, annars går det för långsamt. Franska...I wish, en dag vill jag verkligen lära mig ett tredje språk flytande - får satsa på post dock i ett icke engelsktalande land! :)



Ehum, kanske lite ibland... Råkar du stöta på bror så är jag säker på att han kommer att informera dig precis hur illa det är... :)

2008-10-04 @ 22:45:12
Postat av: Maja

Ja det kan jag förstås förstå, blir trögt att sitta och översätta hit och dit. Jag vill lära mig spanska nu när pappa är där. Man tjänar ju liksom på det. Även om området han bor i är fyllt till bredden av endast engelsmän, irländare och nordbor. Du vet såna där invandrare som inte vill smälta in i samhället. :P

2008-10-05 @ 21:06:06
Postat av: Ida

Tycker att det är en jättebra idé! Plus att H kanske kan få ett litet försprång senare i livet - är ju en jättefördel om man kan mer än två språk!

2008-10-06 @ 23:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0