Nope, just nu är det nostalgi!

För min dator visade sig även innehålla Håkan Hällströms 'Kom igen nu Lena', vilket är väldigt hetro men även synonymt med första året i Lund. Mitt första år vid universitetet, egen lägenhet, när jag fick vänner vars existens jag inte tidigare varit medveten om, det året jag träffade mitt ex, det år jag körde tequilarace för första gången, det år jag dansade så att jag fick hål i sidan, fann mig i prekära situationer mot väggar, studsade så att jag nästan slog mig sanslös mot taket på Värmlands... allt till tonerna av '& jag vet är allt är falskt & bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar & du har så mjuka läppar'. Ledsen Jo, men vi måste ladda med denna låten när du kommer hit - moi måste får vara lite nostalgisk, se tillbaka på den tid då jag var mer oförstörd & mer oorganiserat excentrisk. 


Kommentarer
Postat av: Jo

Jag är helt på! Nostalgi är underbart =)

2008-10-12 @ 12:28:02
Postat av: Ida

Ett bevis på att man är gammal, men ändå underbart! :)

2008-10-13 @ 23:53:17
Postat av: sQ

Håkan skulle spelat på lørdag men uppskjutet till januari. Det suger!

Førøvrigt låten som gjort att jag trodde Vickan var en dansare - falskt alarm på den ja. MEN hør och hæpna han dansade på festen i fredags. Kanske ær något som sker sådær vart 4e år alltså?

2008-10-15 @ 17:00:48
Postat av: Ida

Ja usch vad trist, fast å andra sidan - nu har du ju något att se fram emot efter jul!



Skratt, nej Viktor är väl kanske ingen hejjare på dans... men han har ju så många andra underbara kvaliteer! & i annat fall så är det ju bara fyra år kvar till nästa gång! Kram!

2008-10-15 @ 22:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0