Paket!

Ibland fungerar den gudomliga timingen så himla bra! Som idag till exempel - hemlängtan & längtan efter Valborg i Lund... & vad kommer då med posten? Jo ett paket med mycket efterlängtat torrschampoo samt en scarf (har en väldigt soft spot för scarfs, direkt nedärvt från farmor) som lillebror fixat i Indien. Komplett med rökelsedoft & allt. Extra bra timing eftersom scarfen är persikofärgad & jag körde med just den färgen på ögonskuggan idag. Gottade mig hejdlöst åt detta (Paul såg något oförstående ut). DESSUTOM fick jag mina majblommor från fammo! Så. Himla. Prima! Oh så glad jag är nu! Nu ska jag bara harva på lite här i grottekvarnen/institutionen & sedan blir det hemgång tidigt. Moi behöver en Rekordelig cider. Är det Valborg så är det, då skiter jag i att en liten kanna innehåller cirkus 300 kalorier!
Scarf, check. Majblomma, check. Glad Ida, check!

Kommentarer
Postat av: mgs

Okej, känner att jag måste styra debatten lite. Man säger faktiskt "Camel toe" här i Svergie också men den svenska "Kameltå" funkar precis likadant, det är ju samma...ehm..sak. Annars kan man väl i nått fall säga "f**tbyxa" men det är att sträcka på uttrycket. Angående bullf**ta så är det ju fan en helt egen kategori, den har ju knappt nått att göra med plagget den vederbördiga bär. Jag vill inte klargöra detta igen då det ställde till med världens kanske mest pinsamma middagssamtalsämne hemma i huset!

Tjing!

2010-04-30 @ 19:22:35
Postat av: mgs

Ja, Sverige stavas just Sverige, inte "Svergie".

2010-04-30 @ 19:23:59
Postat av: Ida

Hahaha! Tack för att du klargjorde begreppet gällande byxor som inte riktigt passar. Jag tror att jag genomgående kommer att köra på camel toe. Vad gäller B ordet så måste jag erkänna att jag faktiskt inte vet vad det betyder, men det kan vi kanske ta över en drink nästa gång vi ses. Fast... moahaha... jag hade velat vara en liten fluga på väggen under er middagskonversation! :)

2010-04-30 @ 20:38:26
Postat av: Ida

AAAAHHHH! Googlade bullegrejen & heeeerregud... Du pratade med mamma & pappa om detta under middagen?! Paul & jag tycker att det är HYSTERISK ROLIGT! Go Magnus!

2010-05-01 @ 03:42:34
Postat av: Jo

Hyyyysteriskt roligt! =D

2010-05-01 @ 11:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0