Spooky weekend...

Lördagen tillbringades med besök på St. Lawrence market för att köpa lamm, Starbucks & så kompletering av ett hemligt projekt (julplaner pågår för fullt i det Chvostek/Janssonska hushållet). Sedan bytte vi personligheter. Paul till major Chvostek i Canadensiska flygvapnet & jag vill Anna Valerious.


Fast trots våra ansträngningar så kom kvällen aldrig längre än till fördrink hos Megha. En väldigt lång fördrink... till halv två räckte den & sedan var det liksom kört på att gå ut. Vilket kanske var lika bra. För Megha som var utklädd till tyska kunde bara matcha sin outfit med UGGs pga den kluvna stortån & hennes kompis BK hade bara på sig skjorta, kalsonger & sockor eftersom han var Tom Cruise. Den kombon kanske kan fungera om man firar Halloween på Hawaii, men här blir det lätt lite kallt. So. All in all. Vi var rätt nöjda med kvällen som den blev. Dagen efter blev det lite mer stillsamt. Lite pumpakarv & julfix. Tre pumpor körde vi på detta året.

En för Paul...

En för mig...

& så en för Mammut. Klart att lillkissen ska ha sin egen pumpa!



Kommentarer
Postat av: Frida

nejmen ah vilka fina pumpor!

2010-11-02 @ 16:46:29
URL: http://fridacaroline.blogg.se/
Postat av: Ida

Tack! Som vanligt var vi sjukt sent ute, så det var lite panik där ett tag. Mittenpumpan blev världens hastjobb eftersom vi var tvugna att få ut åtminstonde en pumpa på trappen innan klockan 6 (den inofficiella starten för de allra minsta att börja knacka dörr). När den väl var ute hade vi lite mer tid på oss, vilket kanske syns på de två efterföljande exemplaren. :)

2010-11-02 @ 19:11:03
Postat av: ma

Var Mammut intresserad av sin pumpa? Den är verkligen jätte söt. Hur gjorde ni den? Kram

2010-11-02 @ 19:55:15
Postat av: Ida

Nej det var han naturligtvis inte det otacksamma lilla djuret. Vi bar ut honom på trappen för att visa när vi tände ljuset men han var mer intresserad av fallande löv & pipiga, glada, barnröster. Det var faktiskt rätt pinsamt eftersom våra grannar kom hem precis samtidigt & där stod Paul & jag & hetsade katten till att titta på sin egendesignade pumpa... Lite crazy kattfolks varning där ja.



Att göra den var lätt, bara skala av det yttersta lagret av pumpan med en vass liten kniv, lämna kvar skalet för nosen & sedan borra ut två hål till ögonen. Plus 6 små snabba snitt för morrhåren (som inte syns så jättetydligt på kortet men mer i verkligheten). Kram!

2010-11-02 @ 20:28:53
Postat av: ma

Med andra ord - typiskt katt! Kanske en bit favorit mat i pumpan hade räddat er, dig och Paul, från grannarnas förstående leenden.

Ritade du "kattmullet" på pumpan innan du skalade av det yttersta lagret? M

2010-11-03 @ 19:56:23
Postat av: Ida

Eh, nä jag tror att vi redan sen tidigare var förlorade i fråga om grannarna. De tror helt enkelt att vi är besatta av vår katt... Nope, körde på fri hand. Rätt lätt, man måste bara se till att inte bli för entusiastisk, skallet "sprätter" nämligen rätt lätt & då kan större bitar än vad man tänkt sig lossna. Dessutom är det bra om kniven inte är alltför vass, både Paul & jag var nära att skala av lite fingerbitar på köpet.

2010-11-04 @ 02:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0