Hutter...

Är kall som en isbit idag & startar dagen i soffan med filt & juicyhuvan uppdragen över öronen. Känns väl sådär att jag skrivit in 40 längder i poolen på träningsschemat men så tänker jag att det som inte dödar det härdar. Behöver spara knäna idag & då blir det att simma, punkt. Banga gör man bara om man inte har någon karraktär.


Mammut väckte mig förövrigt klockan 07.10 imorse - han släpade nämligen runt på sitt lilla gosefår & då går det tydligen inte att vara tyst. Förstår inte varför han går igång så totalt på ett litet luddigt får fastknutet i ett snöre, men så är jag ju inte en katt heller - så det är kanske lika bra.

Kommentarer
Postat av: ma

Det blev inte för Totte att fara till farmor och sova på hennes röda filt för jag tog fel på dagen. Det är först om 2 veckor vi skall dit. Vi är därmed hemma denna helg.

2011-02-11 @ 22:08:51
Postat av: Ida

Jag tror inte att han lider av att vara hemma - det lär ju knappast ha gått in vad han nu går miste om... :) Ska försöka ringa på söndag, men helgen är väldigt fullproppad så jag är inte hundra på att jag får ihop det. Kram!

2011-02-11 @ 22:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0