Melodifestivalen - Canadensiskt perspektiv

Oändligt många timmar efter er andra ska Paul & jag nu se på Melodifestivalen! Det blev liksom inte av när alla var här - vin behövde drickas, lamm skäras upp, mat ätas, katters beteende avhandlas... & helt plötsligt var klockan halv tolv & Elsa var helt utslagen & alla åkte hem. MEN NU. Halv ett på natten så har större delen av disken klarats av & vi har kunnat landa i soffan för att kika - & jag har ingen aning om vem som vann. Så jag får rapportera "live"!

Men... vänta, har melodifestivalen sponsorer?! Vad hände med vår OBJEKTIVA statliga television?

Observation 2: Men vilka är spånen som ska intervjua artisterna innan de uppträder? Arsle... det går inte att spola förbi dem. Men alltså, har de varit med hela detta året? För i så fall känns det ju inte så jättejobbigt att detta är det första jag ser av Melodifestivalen det här året.
Observation 3: Taaack GLOBEN! Men gud jag vill bara dö... Jag sitter på nålar efter det att varje bidrag avslutats, kan bara inte ta ett till fantasilöst hojtande.
Observation 4: Paul skrattar över Brollers hår, med andra ord - det är riktigt illa. Själv har jag väl svårast för bananskorna.
Observation 5: Nej Linda det är inte fel på dig... jag känner lite samma sak.
Observation 6: Maries mimik - är det bara jag som får känslan av att något bett henne att ARTIKULERA från tårna. Så pass att jag liksom ser käkarna gå ur led på henne mellan varje nummer & så får Måns springa över & klicka i dem igen med ett litet stämjärn.

Uppdatering: Jäklar... jag somnade i soffan. Så jag har faktiskt inte en aning om vinnarlåten är bra eller inte. Lite misslyckat där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0