Handledarmötet från helvetet...

Det spelar ingen roll hur myckt du jobbat, hur mycket du förberett dig, hur mycket du förbättrat dig om ditt möte med fyra personer som ska utvärdera din forskning börjar med att en av dem säger:

"Så om du nu har det här problemet med dina kurser som gör att du inte är registerad längre... då får du väl inte egentligen vara kvar i landet?"

Iskylan som fyllde mig i det ögonblicket... Gick igenom de två följande timmarna som i dimma... Helt oförmögen att tänka, mest bara panisk. För jag tror att hon har rätt - jag har inte laglig status i Canada längre. Jag har ingen sjukförsäkring, inget skyddsnät - nada. För egentligen ska jag inte ens vara här. Mitt liv som jag har här är som en skimrande liten såpbubbla. Vacker, men bara fram tills dess att den spricker. Kära lilla värld. Vad gör jag nu?

Kommentarer
Postat av: Jo

Men det kan ju inte stämma. Du har ju gjort kurserna, du gör ju din PhD så det klart att du måste vara registrerad. Det skulle väl vara jättekonstigt annars, eller? Bara för att kurserna inte kan räknas in i PhD:n så är de väl ändå gjorda?



Kram!

2011-10-08 @ 14:07:01
Postat av: ma

Något stämmer inte i detta. Vem på universitetet kan ta reda på vad är rätt och vad som gäller, undrar jag.

2011-10-08 @ 16:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0