My Birthday Morning...

Klockan något alldeles tidigt imorse drog världens oväder in över stugan. Hela huset skakade av alla åskknallar & tillslut trillade väl ett halvdussin träd ihop någonstans (dessvärre inte på vår tomt) & strömmen gick. Så min födelsedagsfrukost blev lite lidande... Sure, jag hade ju världens bästa killar att fira med...
& jag fick en skål med det godaste som finns näst risifrutti...
Men det var inte som födelsedag hemma... då farmor drar igång kaffebryggaren & elvispen 06.00 för att dra ihop världens bästa födelsedagsfrukost. Så vi beslutade oss för att ta det lite enkelt, bara öppna ett par paket & sen hoppas på att ha en fungerande stuga lite längre fram på dagen. 
En halvtimme innan det var dags för oss att åka till Norland för födelsedagslunchen var Ontario Hydro snälla nog att leverera presenten "el" - så vi hann ta oss var sin dusch innan vi åkte. Väldigt välkommet! För det är helt ok att vara skitig & dann alla andra dagar ute i stugan, men på min födelsedag vill jag i alla fall ha hår utan sot i!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hipp hipp hurra för Ida idag!

2012-08-05 @ 22:17:22
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Camilla

Grattis på födelsedagen! :)

2012-08-06 @ 17:57:16
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Ida

Tack, tack! Väldigt lugn & stilla födelsedag - men så skönt att få vara ute i stugan & inte i stan. Bästa alternativet nu när vi inte kunde vara i Sverige i år!

2012-08-06 @ 21:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0