Paul är söt, men inte helt med...

Under hela morgonen har Paul skypat någon rad här, någon rad där, för att höra hur jag mår. Han har skrivit & gett rekommendationer på medicin (advil/ibuprofen), uppmanat mig att dricka mycket vatten samt att äta lunch. Den sista uppmaningen kändes väldigt overkill. Jag är en hobb i själ & hjärta, det krävs i princip att jag jagas av orcher för att jag ska glömma bort ett mål mat. En enda gång under hela mitt liv kan jag minnas att jag varit så sjuk att jag inte ville äta, men då hade jag magsjuka - så det var liksom inte så konstigt att jag inte kände mig så pigg på mat. Så, Paul är rar, men inte helt verklighetsförankrad. Missa lunchen? Moi? Not likely.

Kommentarer
Postat av: ma

Så trist att du har blivit sjuk just nu när du tycks ha alla järn i eld. Och osökt kommer även tanken om du ansträngt dig så pass att du blivit mer mottaglig för infektioner. Hur som helst ta det lugnt, det är ändå övergående, och snart är du på benen igen, hur det än känns att varje minut i sjuktillvaro är bara förspild tid. Massa kramar från oss, M

2012-02-22 @ 21:48:22
Postat av: Ida

Ja det är himla trist att inte orka, men jag känner mig lite piggare nu än vad jag gjorde igår. Så det är i alla fall på väg åt rätt håll intalar jag mig.

2012-02-22 @ 21:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0