Anniversary Cupcakes!

Klev upp i ottan & drog ihop en liten sats minichokladcupcakes. För klockan halv nio hade jag leverans deadline!

Då dök Pauls föräldrar upp för att hämta dem - idag är det nämligen Pauls gudföräldrars bröllopsdag & Isobel ville överraska dem med något jag bakat.

Eftersom det är deras 51:a bröllopsdag fick det bli guldformar idag - lite guldbröllops firande i efterskott!

Isobel var nöjd med min insats & jag är glad eftersom det innebär ännu en donation till det här årets bröstcancerinsamling. Win win situation! Fast ärligt... jag äter dem ju inte själv, men är de så goda? Folk hetsar så mycket över cupcakes dessa dagar - själv minns jag muffins som en av de få saker jag inte gillade back in the fat days, tyckte att det var så torra... Misstänker lite att folk gillar dem mest för att de är så roliga att dekorera & för att de ser så himla söta ut.

Kommentarer
Postat av: Jo

Muffins är sååå gott! Är de torra är de inte gjorda korrekt. Dina ser ut att vara gjorda korrekt, jag vill haaaaamnomnomnomnom =)



Kram!

2012-06-13 @ 20:35:44
Postat av: Ida

Åh hå... är det så det ligger till. Fattade aldrig varför folk iddes baka muffins - tråkigaste fikat på jorden. Fast om det är som du säger så antar jag att jag aldrig åt bra muffins. Det var ju tur det, behövde liksom inte mer gotta än vad jag fick i mig då! :)



Har ju lovat att baka åt dig nästa gång vi ses, så kanske cupcakes då?



KRAM!

2012-06-13 @ 20:56:11
Postat av: Jo

Tårta med cupcakes på! =)

2012-06-15 @ 21:35:29
Postat av: Ida

Ja men Jo... nu har du nog kommit på nästa världssuccé! Har aldrig sett en tårta med cupcakes på tidigare... Oj oj oj... nu måste jag spåna!

2012-06-15 @ 21:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0