Doing the best of what I have...

Paul känner sig dålig, hosta & feber, så vår tilltänkta stughelg föll platt. Vilket suger, för Victoria helgen är liksom THE WEEKEND att fixa till i stugan - städa ur vintern, så frön, plantera buskar & allt annat som man gör på landet. Men... det kändes ju lite taskigt att tvinga honom att köra hela vägen dit för att tokjobba när han mest fixar att ligga & andas tungt i soffan. So, jag försöker istället att fixa lite sommar to do´s här hemma istället, som att rycka ut allt gammalt dött som jag inte orkade med förra året & plantera nytt.


Det mesta som åker ner i krukorna är lavendel - jag har nämligen en sån där romantisk bild av hur folk skall dyka upp till vår förlovningsfest & det skall vara idel lavendeldoft, kulörta lyktor & cikadagnissel från träden.

Steg ett av att preppa vårt utomhusvardagsrum (jo för det blir trädgården på sommaren, jag bara MÅSTE äta i princip alla mina mål där ute) är nu avklarat. Nu måste fler plantor inhandlas för att steg två skall kunna klaras av. Får se om det blir till att knata iväg på egen maskin & fixa eller om jag kan skaka nog mycket liv i Paul för att han ska orka ut till bilen...

Kommentarer
Postat av: Aleka

Jag älskar att läsa trädgårds inlägg från andra, de får mig att känna mig lite mindre som en liten tant med mitt nyfunna intresse! =P Förut idag blev jag jättesugen på att beställa just lavendelfrön, de måste vara dina inlägg som undermedvetet påverkat mig!

2012-05-20 @ 22:14:00
URL: http://swedishingreece.blospot.com
Postat av: Ida

Fniss, jo jag inser ju att det är lite pensionärsstuk på trädgårdsinläggen. :) Samtidigt är det ju SÅ kul att pyssla med plantor när det tar sig & blir fint!

2012-05-22 @ 16:27:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0