No Bears...

Det är ju inte utan att jag kände mig lite skadad igår, när jag avslutade de där 30 kilometerna med att packa ihop alla stugprylar, åka upp till stugan & sedan måla till klockan ett på natten... Men är så himla glad att vi faktiskt packade oss upp dit - för vet ni vad vi såg en fem minuter eller så från huset? En BÄVER! Mitt på vägen satt den & pysslade med sitt. Vi saktade in & väntade på att den skulle trava av vägen. Vilket den inte kände för alls, nope - den började gå rakt mot oss! Så vi började backa, för att ge den mer utrymme, med bävern bara travade på. Tillslut kunde vi inte backa mer pga att vägen började svänga för skarpt. Så det var bara att parkera Pauls föräldrars minibuss (som vi lånat för helgen) & låta bävern gå under bileländet! Helt GALEN vildmarksupplevelse! Fick så pass mycket feeling att jag under dagens frukost deklarerade att jag ville se en svartbjörd på soptippen! Trots två vändor blev det inget av, såg bara massa fiskmåsar & en 11 kalkongamar. Samt en ny variant av sköldpadda som Paul tvärnitade för att rädda.

Jag måste vara ärlig, jag tror Paul får en kick av att rädda sköldpaddor. Så fort en av dem sätter så mycket som en tass på vägbanan måste Paul springa ut & bära dem till säkerhet.
Jaja... vi har alla våra små egenheter & jag antar att han kunde ha någon MYCKET värre ovana. Så lite sköldpaddskånkande kan jag ta. :) Speciellt när vi får tag på väluppfostrade exemplar som denna lilla pryl - stort plus när de inte kissar på Paul!
För just i nuläget tror jag att det är rätt bra om Paul kan ducka sköldpaddskiss på händerna, för se alla de där bandagen? Um, någon råkade kanske sätta eld på min kameraväska förra helgen & någon försökte kanske sen att släcka sagda eld med bara händerna.... Inte bra. Andra gradens brännskador på tre fingrar. Vi har enats om att inga eldsvådor i fortsättningen kommer att släckas med kroppsdelar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0