Hope we'll get it today!

Jag har ju halv längtat ihjäl mig efter att Game of Thrones tredje säsong ska starta upp igen & igår var det ÄNTLIGEN dagen GofT! Bara det att vi inte kunde få tag på avsnitt ett... buhu! Total besvikelse. Paul lyckades dock rädda upp kvällen något eftersom han hittade Silver Linings Playbook - dansfilmer går hem i stugan just nu. Likaså Jennifer Lawrence som jag gillat ända sedan hon gjorde Katniss i Hunger Games.
 
Anyway... Paul har lovat att IDAG, idag, kommer han att kunna hitta avsnitt ett av GofT - så jag härdar ut. Under tiden försöker jag få Mumin eller Digby, vem som, att prestera något liknande detta. Det går så där... Ögonfärgen prickar de ju, men det är ungefär allt. 

Kommentarer
Postat av: ma

Ja, då ligger du väl i hårdträning med Momin & Digby!
Mmail-funktionen på min dator är omgjord och jag får inte den att fungera, kan inte skicka ett svar ens. Gunnar eller jag kommer att ta kontakt med dig via jobbmeilet under veckan när kontkat tagits med B&L.
Kram M

Svar: Mumin & Digby hårdtränar bara på en endaste sak just nu - sova på huvudet. Vi har jättetrist väder här idag med snö, så de gömmer sina små ansikten under alla tassar de bara kan. Ojdå... det var ju inte bra. Kan du ringa Magnus & be om hjälp? Från din kommentar så antar jag alltså att B&L inte kontaktat er om att föra konversationen vidare - är det rätt?

Om ni är hemma i Lse så kan jag förresten ringa er - så kan vi prata lite mer!

Kram!
Ida

2013-04-01 @ 19:37:49
Postat av: ma

Här har det varit kallt under hela Påsken, bara några plusgrader trots att solen skiner från en klar himmel.
B&L har en av sina högsäsongerna under Påskhelgen så därför blev det ingen träff mellan oss i Älvsbyn. Men enl Gunnar fortsätter de nu när vardagen börjar. Jag har tagit ledigt idag så jag är hemma även tisdagen. KRam M

Svar: Samma här, så sjukt seg vår i år. Vi har tjocka snödrivor ute i stugan, men jag hjälpte till med smältningen lite genom att skotta runt snön till de små bara fläckar som kommit fram.
Ska se om jag kan ringa dig senare idag, kram!
Ida

2013-04-02 @ 08:07:22
Postat av: Jo

Hahahaha!!! Sååå kul =D

Svar: Skickade den till Paul igår & den gick hela vägen runt på hans kontor. GofT + katter=populär kombination!
Ida

2013-04-02 @ 11:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0