Ny kärlek...

Så här på alla hjärtans dag får jag ta & introducera min nya kärlek i livet - Copic pennan! Har ju påtat på med utkast för bröllopsinbjudan, men inte riktigt fått till något som känts helt klockrent. Det har liksom sett... för dammigt ut alltihop. Så jag beslutade mig för att prova på att använda mig av något jag aldrig tidigare provat, blandbara tuschpennor. Sagt & gjort, igår knatade jag iväg till en liten affär där de säljer ALLT som har med konst att göra & kittade upp mig på fyra hiskeligt dyra pennor (tack för kreditkortet Paul!). De var dock värda vartenda öre, gud vilken njutning att rita med dem! Har inte börjat med själva inbjudan än, utan nöjesritade bara lite random blommor...
I nuläget äger jag färgerna blått & grönt, så variationen blir därefter - planen är dock att gå tillbaka & färgfrossa i helgen. Nu när jag vet att jag älskar dem!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad duktig du är på att måla/rita! :) du har verkligen en konstnärlig ådra i dig :)

Svar: Tack! Jag har alltid älskat att måla, RITA & pyssla - men det har inte blivit så mycket av det under de senaste åren nu fram till bröllopsfixet. Har liksom blivit min ursäkt till att ägna massor av tid åt just den här typen av projekt. Jobbar även med ett par uppslag i Illustrator... men jag kan inte lägga upp dem än, inte innan inbjudningarna har gått ut i alla fall. :)
Ida

2013-02-14 @ 23:12:21
URL: http://fullfartmedtvabarn.blogg.se
Postat av: Alex

håller verkligen med Camilla. Blir alltid så imponerad när du lägger upp saker du ritat/gjort! Jag har alltid velat måla och pyssla men de finns verkligen inte i mig =P

Svar: Tack! Jag har det från mammas sida, de är alla helt galet konstnärliga. Önskar dock att jag kunnat ta en kurs i att rita för att lära mig lite olika tekniker - har liksom aldrig fått någon formel träning om man bortser från bilden i skolan. :)
Ida

2013-02-15 @ 08:29:52
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com
Postat av: Matilda

Jag använder promarkers när jag illustrerar, också toppen!

Svar: Jag hade tänkt köpa just promarkers eftersom jag hört väldigt bra om dem. Nu såldes de inte på den affär jag gick till, så det var därför jag köpte det andra märket. Hade liksom inte ro i kroppen att vänta till helgen med att köpa dem. :) Så bra, jag är jättenöjd - en helt ny ritupplevelse!
Ida

2013-02-15 @ 09:12:13
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0