Lilla hjärtat...

Idag firade vi MINUS 7 (alltså, sju månader kvar till bröllopet) med sushi, men istället för att prata om bröllopet präglades hela måltiden av Digbys alldeles patetiska försök att äta sin middag ute i köket. Veterinären förbjöd oss nämligen att ta av tratten på honom & att äta med tratt fungerar så där... Maten befinner sig liksom större delen av tiden utom väldigt förargligt avstånd!
Stackars liten förstod inte alls hur han skulle bära sig åt. Försökte mata honom ur handen, men det ville han inte heller. Testade till & med att mata honom med sked, men icke. Det enda som verkade fungera var att vi strödde ut torrfoder på golvet & så fick han sätta ner tratten rakt uppifrån för då kan han nå. Fast många gånger fungerar den taktiken så där, vilket får en grävskopeeffekt - han skjuter bara maten framför sig. Väldigt så där hjärteknipande! Nej suck, husdjur & trattar är en väldigt sorglig kombo. Även fast jag måste erkänna att vi inte kunde låta bli att skratta lite åt honom samtidigt = dåligt samvete, check!

Kommentarer
Postat av: Trillingnöten

Ja, men herregud! Tänk att ha en tratt på skallen liksom och sen försöka äta! Stackaren. Trots allt är det för hans eget bästa. Jobbigt ändå!

Svar: & så förlorad fotrplantningsförmåga på det... neeej, det ÄR synd om Digby just nu! Om en vecka blir han fri från tratten, alla utom Mumin längtar!
Ida

2013-01-04 @ 03:25:04
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0