Wedding shoes...

Nu när jag har brudklänningen (eller har & har... den kommer ju in i april/maj, men den är ju betald så vi ser det som om jag nästan har den) så är det läge att fokusera på skorna. Efter mycket funderande har jag kommit på att jag vill ha skor med slingback, peep toe, gärna rosett på tån & i någon av följande färger - marinblått, vitt eller silver. Sen måste de vara rätt höga pga klänningslängden, men jag ser helst att de inte har för tunn klack så att jag inte behöver oroa mig för vart jag går.
 
Redan här börjar jag känna mig lite stressad... känns som om jag har tillräckligt många krav för att det hela ska bli någonslags sko-odysse & att shoppa skor med Paul... tja, jag inbillar mig att det är som att shoppa vinteroverall med ett litet övertrött barn. Lägg sen till att jag gärna velat att skorna skulle vara dansskor så att vi kan dansa lite på bröllopet (plus så att jag kan gå in dem under våra danslektioner - vill INTE ha skavsår den dagen!) så känns det liksom helt kört. Vet ni hur FULA dansskor är? Helt deprimerande fula... korta konstiga klackar & alla kommer med massa remmar över foten. Ick. Det bästa jag hittat så här långt? Det här paret, men jag gillar inte strukturen eller det här paret - men då känns priset helt sjukt. I mean, jag hade gärna velat spela lite krocket eller kubb under cocktail timmen... då känns det ju så där att investera i något som som efter skatt kommer att gå på mer än 2000 kr. Jag ÄR klumpig, skorna kommer att vara gräsgröna efter 10 minuter av kubbande. I nuläget lutar jag åt att köpa att högt par till merparten av bröllopet & sen ett par dansskor som jag kan använda bara för själva dansen. I så fall funderar jag antingen på dessa eller dessa för dansen. Det sista alternativet känns lite så där skönt 70-taliga!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag tycker det är SÅ mycket finare med färgade skor (alltså marinblå eller silver) än vita på ett bröllop - men så är jag inte så förtjust i vita skor överlag, om det inte gäller tygskor :)

Svar: Får jag välja helt fritt så blir det nog marinblått - då matchar jag mina tärnor & vår lilla blomsterflicka. Inte för att det är hela världen om jag inte matchar dem... men jag har alltid varit svag för marinblått. Silverskor har ju den fördelen att de ofta är silverfärgat skinn = mindre risk för fläckar & fula skrapmärken än om jag har tygskor.
När det gäller vita skor så tycker jag att det kan vara jättefint om man är lite sommarbrun. Dessvärre så är jag ju queen of klumpighet, så jag brukar hålla mig ifrån dem eftersom jag vet att jag kommer att köra över dem med en kundvagn eller snava på en gräsmatta inom 24 timmar från det att jag har köpt dem.
Ida

2013-03-14 @ 12:27:50
URL: http://matildalovisa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0