Slut med dvärgfilmer...

Jag har fått nog - The Hobbit var ju en rätt plågsam upplevelse & efter att ha sett OZ känner jag att jag måste utfärda ett "filmdvärgs förbud" för 2013 & kanske fram till 2033 eller så... Jag är trött på konstnärliga mustacher, tokiga frisyrer & allehanda kullerbyttor som knölas in i brist på bättre manus. Blir också lite trött på mig själv för att jag hoppades så mycket på OZ (böckerna är ju så underbara!) - men det var barnfilm rakt igenom. Överspelat till tusen & bara allmänt tröttsamt.
 
Paul gillade specialeffekterna men tyckte att skådespelarinsatsen & manuset hade kunnat ägnats lite mer möda = 6 gula tegelstenar av 10.
 
Jag gillade... att det var färgglatt? I övrigt var det väl inte så mycket att hurra över, men bildskönt det var det = 5.8 gula tegelstenar av 10.
 

Kommentarer
Postat av: Alex

Har varit så sugen på att se den men jag har bara hört massa dåligt från folk som varit och sett den. Trist!

Svar: Samma här - jag har verkligen längtat! Blev så himla besviken över att det verkligen är en barnfilm: överspelat & stolpigt. Inte något jag rekommenderar.
Jaja... jag får se fram emot The Host istället - läste ut boken i helgen & jag hoppas att de har gjort ett bra jobb med filmatiseringen!
Ida

2013-03-13 @ 08:12:49
URL: http://swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0