Helt otroligt...

Så jag åker in till universitetet bara för att jag vet att det i en skrivbordslåda ligger ett par gamla prover från min UofT masteruppsats. De här proven är i princip odugliga (de var de redan när jag jobbade med min master eftersom de täckts med för mycket guld för att SEMen skulle kunna ta klara bilder), men eftersom min ex-handledare har begärt tillbaka alla "böcker, artiklar & prover" tänkte jag att jag gör det för att bara få ut eländet ur mitt liv. Kommer in på kontoret, hänger av mig jackan & öppnar skrivbordslådan... de är inte där. Letar igenom hela kontoret, golv till tak... inga prover. So, människan rotade igenom hela mitt skrivbord & tog dem, bara det att han sket i att tala om det för mig. Jag har liksom inte ord. Annat än vad jag sagt tidigare, den dagen jag lämnar det här stället - den dagen kommer att vara den lyckligaste dagen i hela mitt liv.

Kommentarer
Postat av: Jo

Snacka om att ha vissa problem med att hantera människor om man håller på sådär. Han verkar liksom inte helt psykist stabil och hälsosam.

Stor KRAM!

Svar: Nej... & i fem år har det varit så här... Man tycker ju att han kunde lämna mig i fred nu när han inte längre är min "handledare".
KRAM!
Ida

2013-05-03 @ 15:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0