Paul & utseendet...

Nu är årets julmarknad avklarad & jag känner mig lite som om jag blivit överkörd av en bil - fick ta en värktablett igår innan jag gick & la mig för att kroppen kände sig så slut som artist. Fast det är en skönt nöjd känsla ändå, att ha jobbat så hårt för något bra! Vet inte än hur det har gått, men jag vet att de sålde för $20000 bara i förbeställningar. Alltså - mer än 120.000 kronor bara på knäckebröd & annat smått & gott som vi Sweor hämtade ut innan marknaden. Paul lyckades totalt dra in nästan 15000 kronor på kokböckerna, inte så illa med tanke på hur han ser ut just nu!
Jag kan typ inte titta på honom utan att bryta ihop - kan man ser mer 70-tal ut? Herregud... movember alltså, jag vet ju att det är för ett gott ändamål - men jag lider! Vi har i alla fall lyckats enas om att så länge han ser ut så här så måste han strafflägga $10 varje dag i vår "sparburk för något kul". Tycker ju inte att det räcker som kompensation på långa vägar, men man får vara glad för det lilla. Det & räkna ner dagarna till den 1a december då snormoppen försvinner! Sen kan vi hoppa november 2014 & framöver.

Kommentarer
Postat av: Jo

Jag för min del tycker det ser jättebra ut =) Bättre än förra året iaf ;)

Svar: Hahaha! Förra året var HEMSKT! Viktor har dock förkunnat att Paul ser lite lengräddad ut i årets upplaga, så "jättebra" tycker jag kanske inte stämmer in helt. :)
Ida

2013-11-30 @ 10:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0