CN Tower Edge Walk!

Lite annorlunda dag för mig idag, eftersom det här var dagen då delar av SWEAs styrelse (inte alla som vågade) åkte upp i CN Tower för deras Edge Walk. Världens högst belägna 360 graders promenad! Jag har ju varit uppe i CN Tower förut & ätit lunch, men nu åkte vi upp ytterligare ett snäpp & hamnade på taket till restaurangen. Det här är väl inget jag kommit på att spontangöra så där på egenhand eftersom det är ett rätt dyrt nöje (lite drygt 1200 kr per person), men nu sponsrade vår ordförandes man oss så då kände jag att jag inte kunde tacka nej. Måste dock erkänna att jag ifrågasatte mitt beslut på vägen ut dit. Det vände sig lite i magen över tanken på att stå där ute. Fast så kom vi dit & jag fick se vår utrustning & då kändes det genast lite bättre. Den mänskliga faktorn var verkligen bort-byggd till max så det fanns liksom inte en chans i helsike att man skulle kunna knäppa sig lös av misstag & trilla ner.
 
Här är vi - team Sweden. Iklädda våra sjukt snygga Edge Walk uniformer. Jag som har börjat kolla på "Orange is the new black" med Paul blev små fnissig när jag hoppade i min overall. Man kände sig lite fängelsekund där ja!
Väl där ute så hade jag inget problem med att gå ut till kanten & göra de aktiviteter som vår guide bad oss göra, men jag kände väl inget sånt där överdrivet behov av att exponera mig mer än vad som var nödvändigt. Jag är ju van vid höjder från klättringen, men då bygger man liksom upp höjden under tiden man tar sig uppåt. Det tar ju rätt lång tid när man klättrar för egen maskin, så i början är man jätterädd men sen ebbar det ut/trubbas av efterhand. Här hade man inte den tidsbufferten vilket jag kände av... & när Paul såg vår lilla film skrattade han halvt ihjäl sig åt mitt ansiktsuttryck - det syns liksom att jag inte känner mig helt bekväm. Jaja... det får jag bjuda på! Här kan ni alltså se en liten filmsnutt av oss där uppe.
När vi väl kom in igen åkte vi upp ännu en massa våningar till CN Towers "Sky Pod". Första gången jag varit där uppe så det var lite kul & så här ser Toronto ut från 447 meter över havet!
Imorgon tänkte jag göra yoghurt, för att balansera lite mot den här dagens adrenalinkick! Oh... & ni ser gallret nedanför fönstret, det var alltså där vi knatade runt i våra fängelseoveraller.

Kommentarer
Postat av: Maria

Herreguuud! Jag hade nog med att ställa mig på glasgolvet:) Grymt häftigt och modigt!

Svar: Glasgolvet har jag stått på ett par gånger själv & det är faktiskt lite jobbigt. För då har man ju "inget" under sig. Nu hade jag ju i alla fall gallret att stå på! :) Sen så blir det ju en klar skillnad när man vet hur mycket det kostade för oss att vara där uppe, man vill liksom inte banga när någon hostat upp 1200kr för ens biljett. Bara att prestera alltså!
Ida

2013-09-18 @ 10:48:54
Postat av: Jo

HerreGUD!!!! Tror att någon skulle ha behövt betala mig för att göra det där...iiik. Strongt!

Btw, vad hände i förra inlägget? 66 kommentarer är ju lite ovanligt, inte för att din bakkonst inte förtjänar det =)

Imponerad kram!

Svar: Haha! Vi pratade om det där Paul & jag, vilka gäster vi haft här som varit på att göra Edge Walken om det inte varit så sjukt dyrt. Paul trodde på att du gjort det medan jag var tvivlaren i sammanhanget & sa att jag inte var så säker på att du velat. Happ... skönt att jag känner dig bäst!
Haha! Min blogg blev visad på en promotionlänk för blogg.se bloggare - så det drog nååågot mer trafik än vanligt. :)
Ida

2013-09-19 @ 23:00:33
Postat av: Jo

Ja, konstigt vore det väl annars om du inte kände mig bättre än Paul =)

Aha, då förstår jag. Vad kul! =)

Svar: Sant. Fast han var så tvärsäker att jag blev lite osäker & bara "Men undervärderar jag Josefins modighetsgrad lite här?". Så det var skönt att jag inte gjorde det utan bara kände på mig att du inte direkt varit så på! :)
Ida

2013-09-20 @ 17:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0