Digby & sängen...

Varje lördag eller söndag bäddar vi rent & det här är veckans ABSOLUTA höjdpunkt för Digby. Det finns liksom inget han gillar mer än när människorna håller på med lakan & örngott i sängen. Det börjar alltid med att han dyker under lakanet när vi försöker lägga på det - sen följer oftast vilda attacker från det lilla lakansmonstret.
Efter ett litet tag får vi gräva ut honom, det går ju inte att ha honom där under hur länge som helst. Här tar etapp två i sängbäddandet över, liten galen katt på täcket...
Han springer runt som en tok & dyker in under den del av täcket vi fäller ner uppe vid kuddarna. Tydligen enormt underhållande. Avslutningsvis brukar vi plocka upp täcket från var sida av sängen & sen svänger vi honom fram & tillbaka ett par minuter & liten kisse rullar runt som en boj på öppet hav i mitten & är bara så uppjagat nöjd med livet som det går att vara. Har är lätt att roa vår lilla fluffboll... men jag antar att vi är ungefär lika lättroade eftersom vi ser fram emot sängbäddandet lika mycket som vad han gör!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Det där hade lika gärna kunnat vara Kerstin! Eller Iris, för den delen. Åh, ljuvliga Iris som älskade att rulla runt i sängen när det var dags att bädda rent.

Svar: Ha, tänk att det kan vara så kul! Vad tycker Svante då? Mammut tycker nämligen att Digby är helknäpp & vill inte alls leka för fem öre.
Ida

2014-04-07 @ 18:44:33
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Alex

underbara små djur!

Svar: De är ju det - livet blir aldrig tråkigt med en katt i huset!
Ida

2014-04-07 @ 21:37:26
URL: http://www.swedeoncrete.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0