First pant day!

Igår föll Tors "navelsträngsstump" av, så idag inleddes en ny era i hans lilla liv - första gången kotten sportar byxor & strumpor! Har nämligen bara kört på pyjamas så här långt eftersom vi var rädda att sätta press på stumpen.
Babysockor förresten... sjukt söta, men kan någon förklara varför de utrustats med sockiplast funktion?
Det är ju inte direkt så att Tor slirar runt på parketten här hemma så jag kan väl tycka att det faller in i kategorin "onödig detalj". Men, men, det kanske bara är vår 2-veckors baby som är lite sen i utvecklingen...
Även fast han nu fick alla godkänt på dagens läkarbesök. Vi kände nämligen så starkt att Dr. T & vi inte fungerade ihop, så Paul ringde runt för att hitta en annan barnläkare & idag fick vi komma till Dr. A - som var hur härlig & trevlig som helst. Började liksom omedelbart bra när hon klev in i rummet i samma tröja som jag hade på mig & bara "Jaha, Tors mamma har bra smak ser jag"! Bortsett från den roliga lilla detaljen kändes hon så mycket mer engagerad & peppande än Dr. T - sånt som är viktigt för alla småbarnsföräldrar men kanske specifikt för förstagångsföräldrar. Finns ju så många frågetecken så här precis i början & då är det hemskt skönt att få höra från en läkare att ens lilling ser ut att må bra!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad skönt! Hoppas det fortsätter så. Btw så är han sååå söt =)

Stor kram till er alla!

Svar: Åh tack - vad glad mammahjärtat blir av att höra det! :)
Kram!
Ida

2014-12-19 @ 22:22:01
Postat av: Trillingnöten

Så himla söt han är alltså! Blir som sagt lite sugen på en till ;)

Ja, det är så viktigt att klicka med barnläkaren alltså. Lite att man ska ha samma syn på saker lite grann och att man kan ha en öppen dialog och inte bli påprackad saker eller negativt påverkad.

Svar: Tack, tack! Just nu är vi inne i en tillväxtfas, han är med andra ord lite grinig - hemskt bra att han är så söt att det inte spelar någon roll! :)
Jätteviktigt! Har tidigare mest funnit mig i dålig service/personal som inte känns bra, men så hade jag hela den där upplevelsen med OBn i Toronto & barnmorskorna här & nu tänker jag aldrig mer bara finna mig i första bästa vårdgivare.
Ida

2014-12-20 @ 02:37:25
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0