Glöggmys!

Ingen första advent utan glögg! Hade kunnat göra vad som helst för en flaska Blossa, men utbudet av just det märket är dessvärre helt obefintligt här i Ontario. Vill du köpa glögg finns det ett enda ställe att vända sig till - IKEA. Vanligtvis brukar jag sucka ledset över hur otroligt menlös deras glögg är, men efter denna episka alkoholtorka har jag tydligen vant mig vid saft för idag gick det ned utan alltför många längtansfulla suck över något med lite mer "kropp".
Spetsade dock upp Pauls glögg med lite amarone, liksom ingen poäng med att båda ska lida. Dessutom är det ju inte som om någon kommer att behövas skjutsas till sjukhus i brådrasket heller... Första adventsljuset tändes också. Tydligen kände Paul att det var viktigt att inkorporera Hedvig i bilden för att föreviga den rätta julkänslan, själv tycker jag väl att kattleksaker inte direkt skriker julpynt.
Ja förutom det julpynt som de själva väljer att stjäla & göra till sina, men det är en helt annan femma. Än så länge har både Mumin & Digby varit enormt duktiga & låtit alla kottar vara ifred. Lite som om de förstår att jag behöver: 1) ha det fint & ordnat i alla fall på den här fronten 2) all den sömn jag kan få - så de väljer att skrinlägga nattliga tokjakter på kottar över parketten till ett annat år!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vad skönt att de har lagt ner med julpyntslek. Kommer ju ihåg Totte och hasselnöten, har sällan stridit med mina känslor för ett djur så mycket någonsin :)

Svar: Hasselnötterna i plural var det väl? Det där klinket som uppkom när han petade dem mot kristallskålen om & om igen... herregud! Din reaktion var dock allra roligast, att du var så trött att "MEN KATT" liksom var det enda skällsord du kunde få fram! Skratt!
Ida

2014-12-01 @ 22:22:29
Postat av: Jo

Just ja, så var det. Tror dock jag sade "din lilla...APA". Gick många värre saker genom huvudet men samtidigt "det är Idas katt och jag tycker om honom egentligen" =)

Svar: Han var ENORMT störig med de där hasselnötterna, så värre kraftuttryck hade varit helt OK i det läget. :) Vill minnas att han även jagade dem över parketten, men det var faktiskt inte lika enerverande som det där kristallklara plinket!
Ida

2014-12-03 @ 08:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0