Honey I'm sorry, I'm not laughing with you...

Pauls telefon fick någon gång under natten för sig att vi gått till sommartid, så alarmet gick inte igång när det skulle. Vilket fick till följd att det inte fanns någon tid för honom att tvätta håret. Jag bara "Honey, I know! Use my dry shampoo!". Torrschampo har räddat många herrans mornar för mig, så jag trodde verkligen att jag hjälpte - inte stjälpte. Problemet är bara det att Pauls hår är väldigt annorlunda mot mitt. Medan torrschampo fungerar ypperligt på fint skandinaviskt hår fungerar det inte lika bra på Pauls mopp. Paul skrek i panik & försökte rätta till det hela med en massa hårvax. Det fungerade så här bra:
Jag önskar att jag hade en video på det hela, för håret liksom BRÖT sig ut från vaxet. Det började växa på ett ställe & så POPP var det tillbaka i full jättevolym, fast bara på en begränsad yta. Det var som att titta på hårets version av Dr. Jenkey and Mr. Hyde! Jag skrattade så att jag grät. Eller som Paul sa "Wonderful... you know you'll be teased at work for sure when your own wife points at your head and laughs so much she can't stand upright".
 
Jag försökte samla mig lite & leta reda på en mössa åt honom, men dessvärre hade han förlagt den & vägrade det enda alternativ jag kunde komma upp med - min röda filtmössa med en stor blomma på ena sidan. Lite trist att han bangade kan jag tycka, det hade liksom toppat min morgon något alldeles fullständigt!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Patriks kommentar: "Det var väl inte så farligt?"


HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Svar: Förstår från din kommentar att du inte är helt inne på samma linje som Patrik... :) Fast den här bilden var ändå efter att han fått till det någorlunda, jag var inte tillräckligt snabb med kameran för att få till en riktig katastrofbild. Kanske att jag får slå av larmet i morgon också så att jag kan få ett kort som riktigt visar hur illa det kan se ut! :)
Ida

2014-02-26 @ 18:18:45
URL: http://matildalovisa.blogspot.com
Postat av: Trillingnöten

Hahahahahahaha! Älskar! Jag skrattar också...med...åt...eller så. Detta kommer iaf kommas ihåg länge! Han är modig också som ställer upp på bild och allt! Fantastiskt!

Svar: Modig & väldigt snäll. Eller som han sa "Sure honey, you can take a photo - because I love you very much and obviously it makes you happy". :)
Ida

2014-02-26 @ 19:14:48
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0