Lill-lördags pepp!

Paul hade inte världens bästa dag idag, så jag försökte muntra upp bäst jag kunde - köttfärslimpa till middag! Det verkade hjälpa. Paul sa att det kändes väldigt "pikkulauantai" & jag bara "Eh... va?". Visade sig att Paul typ hela dagen peppat sig själv med att det var lill-lördag, för att få allt att kännas lite festligare. Så mycket hade han sett fram emot det att han till & med googlat det & därmed lärt sig att konceptet existerar både i Norge (Lille Lørdag) & i Finland (pikkulauantai).
 
Himla nöjd över att lill-lördag numera är ett etablerat begrepp i vår familj, I mean... för ett litet tag där kunde Paul MER än jag om lill-lördag!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Lill-lördag är ett bra koncept för att få en extra push till att orka till helgen. :)

Svar: & det känns det som om det behövs den här veckan! :) Fast sen blir det långhelg för oss, himla skönt! Vi firar nämligen Family Day här på måndag - så alla är lediga från jobbet.
Ida

2014-02-13 @ 16:21:32
Postat av: Jo

Känns nu för tiden som att vardagarna är bara väntan på helgen för mig... Det är en låååång vecka =(

Svar: Usch då, känner igen mig i den känslan & den är inte bra! Var alltid så för mig när jag var tvungen att åka in till UofT varje dag, helgen var liksom enda andningshålet. Hoppas att det snart känns lite bättre, kram!
Ida

2014-02-13 @ 20:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0