Sånt jag brinner för...

Ni som följer bloggen vet att jag har ett närmast osunt förhållande till värmeljushållare - det finns liksom ingen hejd på mig. MER MER MER = bättre. Så ni kanske kan greppa lite av glädjen när jag plockade fram det här lilla huset på julafton...
Speciellt som jag stått & trånat över den här typen av små plåthus varje gång jag varit hemma i Sverige de senaste 3-4 åren. Har varje gång tänkt att NU ska jag köpa ett, men så har jag stått där vid hemresan med en väska så full att jag inte ens kunnat knöla ner en tändsticksask... När jag inte fick ett hus i 30-årspresent gav jag upp lite & tänkte att "Ida and House are not meant to be". Tack & lov att jag har en god fé i form av farmor Jansson som släpade det över hela Atlanten bara för att göra mig glad & glad blev jag. Så glad att jag får en alldeles varm känsla i hela kroppen varje kväll när jag tänder det. Nästan så glad att jag vill ha en vinter a la Game of Thrones - för det här med sommar känns mindre lockande när jag tänker på hur lite värmeljus vi kommer att gå igenom då!

Kommentarer
Postat av: Jo

Vilken tur att ni då ju har en vinter a la Game of Thrones =)

Svar: Men eller hur?! En riktig vargavinter! Idag är det -20C igen, har typ aldrig haft det så kallt sedan jag flyttade från norrland!
Ida

2014-01-28 @ 10:16:15
Postat av: Jo

Oj! Ja, det är kallt. Att du inte haft så kallt sedan norrland kan ju delvis bero på att hälften av tiden har du bott i Lund där -5 är köldrekord...

Svar: Ja, fast sen trodde jag ju att det skulle bli kallt när jag flyttade hit & så har det typ varit varmt ända tills nu. EN ENDA GÅNG tidigare har vi haft -20C under alla de vintrar jag bott här & så i år verkar det vara regel snarare än undantag.
Ida

2014-01-28 @ 22:53:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0